Boekingen

Motivational Speaker

Soufiane Touzani

Bedrijven, Gemeentes, voetbalclubs en de rest opgelet! Soufiane Touzani meldt zich als unieke en ervaren motivational speaker. Hier vertelt hij graag over:

Motivational

Het verhaal achter Soufiane Touzani. Hoe zet je tegenslagen om in kansen?

Personal branding

Hoe zet je jezelf digitaal op de kaart. Wat is er voor nodig om top of mind te zijn?

Ondernemen

Soufiane deelt zijn eigen ervaringen die een beeld geven van zijn ondernemerschap. In goede tijden en in slechte tijden

Teambuilding

Wat kan het bedrijfsleven leren van topsport in teamverband? Soufiane illustreert dit met behulp van zijn eigen ervaringen

Duurzame inzetbaarheid

Soufiane deelt zijn visie, op het gebied van gezondheid, om het beste uit werknemers te halen.

Social Media

TouzaniTV is het grootste voetbalkanaal in de Benelux op Youtube. Hoe heeft hij dit voor elkaar gekregen? En hoe maak je de vertaling naar het bedrijfsleven?

Maatschappelijke thema's

Hoe ga je om met maatschappelijke thema's zoals inclusie, participatie en discriminatie? Bij bedrijven, maar ook bij jongeren in verschillende Gemeentes.

Bij alle thema’s combineert Soufiane inhoud met humor en onnavolgbare voetbaltrucs. Dit houdt jong en oud op het puntje van hun stoel. Hiernaast een aantal organisaties waar hij mee samenwerkt.

Fragment bekijken

Bent u benieuwd naar de presentatie van Soufiane, laat dan hier uw gegevens achter en wij sturen u een fragment voor een beeld.

Soufiane

Soufiane Touzani is ondernemer/presentator/voetballer. Als getalenteerde voetballer van 16 jaar, kreeg hij te maken met een levensbepalende gebeurtenis. Er werd scoliose bij hem geconstateerd. Een ingrijpende operatie volgde, met als resultaat een ijzeren pin van 30 cm in zijn rug.

Hij mocht een jaar lang niet competitief voetballen en dat was voor deze tiener niet te doen. Hij kwam tot een deal met de dokter en mocht hooghouden met de bal. Hij wist deze tegenslag om te zetten in een kans een slaagde erin om pionier van het Freestyle Voetbal te worden. Wereldwijd worden zijn video’s gezien, ook door internationale top profvoetballers als Cristiano Ronaldo, Eden Hazard, Memphis Depay, Sami Khedira, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech en nog veel meer.